Ta första steget och skicka en fråga till mig

 

Jonas

 

Jag vill hjälpa människor att må bättre. Det är mitt stora driv och det är anledningen till att Coach Jonas finns.

 

Mitt intresse för hur vi människor fungerar har funnits hos mig så länge jag kan minnas. Det har resulterat i att jag har studerat många olika delar av psykologin. Dels den klassiska sidan, och också en hel del spännande nya modeller som i vissa sammanhang kan ge extremt tydliga och snabba resultat.

 

Min Coachning

Jag har jobbat professionellt med coachning sedan 2015, både privat och inom företag. Mitt tydliga mål är att hjälpa dig som klient att hitta verktygen till att själv må bättre. Bättre kan man ju må på flera sätt. Det kan handla om att bli av med din spindelfobi eller flygrädsla och därigenom kunna göra alla de där sakerna du inte vågat tidigare. Eller genom att prestera bättre i din idrott, på jobbet, i andra situationer som är viktiga för dig.

 

Andra gånger handlar det bara om att man känner sig osäker på sitt nästa steg i karriären eller i livet och vill få klarhet i alternativen, eller en tydlig plan. Och nästan oavsett hur situationen ser ut i ditt liv just nu, så kommer du att ha nytta av att upptäcka och plocka fram de styrkor och resurser som du redan bär inom dig.

 

Väldigt ofta ger små förändringar stora resultat. Som exempel så påverkar sättet du lagrar ett minne hur du känner dig i en specifik situation. Och med en annorlunda känsla i kroppen så kan du agera annorlunda i den situationen. Och när du agerar annorlunda får du andra resultat.

 

Låter det hoppfullt? Det är det. Och även om jag är noga med att inte lova för mycket, och att olika personer fungerar och reagerar på olika sätt, så vill jag ändå berätta att jag har haft ynnesten att se klienter göra fantastiska förändringar i sina liv genom att använda de modeller jag jobbar med.

Om mig